AT (Activiteitenteam)

Het Activiteiten Team van de Springschans

In het Activiteiten Team zitten ouders die zich inzetten voor de activiteiten die op school plaatsvinden.
Vijf tot zes keer per jaar vergaderen we op school samen met twee leerkrachten en eventueel Marjo.

De volgende activiteiten worden o.a in 2015/2016 georganiseerd: sinterklaas , kerst, koningsdag, culturele avond, avondvierdaagse, schoonmaak, voet- en handbaltoernooien en afscheidsavond groep 8.

Er moeten veel dingen voor deze activiteiten geregeld worden. Deze hulp bestaat bijvoorbeeld uit boodschappen doen, begeleiding regelen, versieren, assisteren, vervoer regelen, cadeautjes inslaan, opruimen, enz. enz.
Naast het activiteiten team wordt ook de hulp van u als ouders gevraagd, op de dag zelf dat de activiteit plaats vindt.
In het Activiteiten Team zit ook een penningmeester. Die houdt alle in- en uitgave bij
.

Mocht je nog vragen hebben, schiet ons gewoon aan.

Het AT

Het Activiteitenteam schooljaar 2014-2015