De leerlingenraad stelt  zich voor

Hoi, ik ben Amy Smit, ik ben 11 jaar oud en zit in groep 8. Doordat ik zorgzaam, creatief en geduldig ben, denk ik me goed in te kunnen zetten voor de raad. Ik zal goed luisteren naar wensen van mijn klasgenoten. We (Julian en ik) hebben in middels al een ideeën-box in de klas neergezet. Mijn plannen zijn:  Een schoolkrant oprichten, gemaakt voor en door kinderen  De website van de school vernieuwen  Op vrijdag een creatieve middag invoeren, met bijvoorbeeld schilderen, houtbewerken, muziek en drama. Één keer per jaar een rare-hare-dag invoeren. Leuke acties bedenken voor goede doelen Ik ben blij, dat ik gekozen ben en heb er heel veel zin in.

Hoi ik ben Julian visser ik ben 11 jaar uit groep 8. Waarom wou ik in de leerlingenraad? Ik wou in de leerlingenraad omdat het heel leuk is ideeën te verzinnen en omdat het me een leuke taak leek. Mijn goede eigenschappen zijn dan ik goed kan meedenken, luisteren en voor alles heb ik een mening. Wat heb ik gedaan om in de leerlingenraad te komen? Ik heb aan mijn moeder gevraagd of ze stickers wou maken voor de verkiezingen en heb tekst poster gemaakt en geschreven.

Hallo, Ik ben Bregt. Ik zit in groep 6. Ik vind het leuk om in de leerlingenraad te zitten want ik hou van vergaderen. Ik vind het leuk om mee te denken voor het nieuwe schoolplein.

Ik ben Silvie Snip. Ik ben 10 jaar oud. Ik zit in groep 7 Waarom ik klassenvertegenwoordiger ben: ik wil jullie helpen met ideeën en jullie wensen te vervullen. Als dat lukt ben ik blij en jullie hopelijk ook. Mijn hobby’s zijn: paardrijden, hardlopen, schaatsen en tennissen.

Ik ben Ahren van de Rieth en ik ben geboren op 15 maart 2007. Ik zit in groep 7 Mijn lievelingsdier is een arend en verschillende vogels. Wat ik wil doen voor de school: jullie wensen vervullen en nog meer in de overleggen met de meesters en juffen in de klassenraad.